Gezocht

Gezocht

Gezocht: NATURAL HORSEMANSHIP, COACHING, THERAPIE, READING EN FOTO'S

Korte omschrijving:

Natural horsemanship coach; grond- en loswerk, freestyle, joining up, horse-touch, vrijheidsdressuur. Bitloos en boomloos rijden, balanced riding, hippische therapie Ook een reading kan je hier laten doen als je wilt weten wat je paard je nog meer wil vertellen of om (verborgen) gebreken op te sporen. Verder de mogelijkheid om prachtige foto's van jou en je paard te maken. Ook voor bewerking van bestaande foto's

Uitgebreide omschrijving:

horse-spirit

Echte communicatie is pas mogelijk als je elkaars taal begrijpt.
Mijn basis ligt bij de paardentaal. Middels grond- en loswerk en allerlei spelletjes leer je elkaar goed kennen en wordt het snel duidelijk waar eventuele knelpunten liggen en wat je paard aan jou wil vertellen. Een paard spiegelt jouw gedrag en gevoel en is zodoende een oneindige bron van inspiratie en inzicht. Een paard vragen is leuker dan iets afdwingen en het wordt nog leuker als je zonder dwang maar met veel plezier en ontspanning zo'n geweldige band samen kan opbouwen dat ook verzameling aan de losse teugel kan en een buiging en spaanse pas en ..... wat jullie samen maar willen.
'Lastige' paarden zijn mijn specialiteit en ik help je graag ook te leren fluisteren tegen zo'n paard zodat hij weer die goedmoedige edele ros wordt en ook weer kan ontspannen.
Mijn visie is holistisch. Alle facetten van paard zijn en paardenvriend willen zijn komen naar boven.
De mogelijkheid bestaat om hier te verblijven bij de Korenhorst, landelijk gelegen met kamer sen een appartment en stalling en weidegang voor uw paard. Eventueel te combineren met een vakantie in dit bosrijke gebied. Kijk op www.pensiondekorenhorst.nl
Naast dit ben ik ook paardenfotograaf en bewerk foto's om lelijke details en zelfs achtergronden te verwijderen en aan te passen.
Verder heb ik nog een reclamestudio waar ik part-time werk aan o.a. logo's, webdesign, folders, posters......

Deze advertentie is geplaatst op 17-6-2007 en is 616 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: inge blom
E-mail: info@horse-spirit.nl
Homepage URL: www.horse-spirit.nl
Woonplaats: Didam / Lengel
Land: Nederland

horse-spirit
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl