Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paard mee op vankantie naar Texel, dat kan!

Korte omschrijving:

Hofstede Bargen ligt centraal gelegen midden op het eiland, tussen De Waal en Oosterend in. We bieden een 4pers.huisje aan met mogelijkheid om uw paard mee te nemen op vakantie naar Texel, goede uitrij mogelijkheden naar alle richtingen. Boxen zijn 3.5 x 5m inclusief, hooi, stro, weidegang, rijbak aanwezig.

Uitgebreide omschrijving:

Welkom op Hofstede Bargen.
Ligging: een vrijstaand 4pers.huisje centraal gelegen midden op het eiland Texel tussen De Waal en Oosterend in. Er is een groot wijds uitzicht over een groot gedeelte van het Eiland. we zien b.v. de masten van de zeilboten in de haven van Oudeschild, of de duinen aan de Noordzee kant, tevens de Waddendijk. Het natuurgebied Waalenburg is op loopafstand te bekijken met zijn vele soorten vogels.
Tevens verhuren wij een luxe sta-caravan 4pers. op camping Bregkoog in De Koog, deze bevind zich op loopafstand van bos,strand en centrum van De Koog.
U kunt uw paard of pony mee nemen op vakantie, goed uitrij mogelijkeheden naar alle richtingen, mooie ruime boxen (3.5m x 5m ) hooi, stro en weidegang, rijbak aanwezig.Wilt u ergens anders een accommodatie boeken dan kan dat, u hoeft niet verplicht onze accommodatie te gebruiken voor stalling van uw paard/pony.
Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen of mailen of bekijk onze website

Deze advertentie is geplaatst op 6-5-2007 en is 1196 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: kooger
E-mail: info@hofstedebargentexel.nl
Homepage URL: www.hofstedebargentexel.nl
Telefoon 1: 0222 318725
Straat en nummer: bargen 12
Postcode: 1793em
Woonplaats: de waal
Land: Nederland









   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl