Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Sincerita: nh en academische rijkunst

Korte omschrijving:

Sincerita in Valthermond biedt lessen met een combinatie van nh en academische rijkunst. Wil je prettig samenwerken met je paard, je ruitergevoel verfijnen en je paard zo trainen dat ook hij snapt waar hij mee bezig is? Ben je op zoek naar een training waarmee je paard gelukkig en gezond oud wordt? Kom kijken: iedere tweede zaterdag van de maand open trainingsmiddag van 14.00 tot 17.00, toegang gratis

Uitgebreide omschrijving:

appuyement aan de hand

Sincerita is Italiaans en betekent: eerlijk, oprecht en gemeend. Precies hoe paarden zijn.
Een paar van mijn paarden hebben fysieke en/of emotionele problemen. Ik ben blijven zoeken naar een manier van trainen waar mijn paarden beter van werden. Dat heb ik gevonden door de combinatie van wat ik heb geleerd op de I.S.P.H. en de Academische Rijkunst van Klassieke Grootmeester Bent Branderup uit Denemarken. Met mijn "slechtste" paard heb ik in oktober 2006 de Ridderproef afgelegd en mag ik officieel les geven uit Bent's naam. Op dit moment zijn er slechts twee Ridders in Nederland.
Er is een netwerk van deskundigen waarmee ik samenwerk. Het gezond houden van een paard vergt vakkennis op verschillende gebieden.
Met mijn kennis wil ik een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en zo lang mogelijk levenswaardig bestaan voor alle paarden!!
De lessen zijn:
Voor recreatieruiters die hun paard een goede basisopleiding willen geven.
Voor ruiters die graag dressuur willen rijden en meer inzicht willen krijgen in het hoe en waarom.
Voor revalidatie van je paard.
Voor mensen die willen worden opgeleid volgens de Academische Rijkunst en die de ambitie hebben om proeven bij Bent Branderup af te leggen.

Deze advertentie is geplaatst op 4-5-2007 en is 625 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Florien de Graaf
E-mail: florien@zonnet.nl
Homepage URL: www.sincerita.nl
Woonplaats: Valthermond
Land: Nederland

appuyement aan de hand
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl