Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: EEN SCHILDERIJ VAN UW PAARD

Korte omschrijving:

ArtDelivery.nl maken voor u een prachtig schilderij van uw paard of pony.Volledig handgeschilderd (dus geen print of iets dergelijks).Olieverf op canvas. U mailt of stuurt ons een foto van uw paard of pony en wij gaan voor u aan de slag.We kunnen de achtergrond en compositie veranderen,kleuren aanpassen etc.Dus allerelei verbetereingen kunnen we aanbrengen op het schilderij.We kunnen ook paarden van verschillende foto's samen schilderen op het doek. Alle afmetingen zijn mogelijk of het nu gaat om een klein schilderij of een schilderij van 2x2meter. Kijk snel op onze website: www.artdelivery.nl

Uitgebreide omschrijving:

ArtDelivery.nl maken voor u een prachtig schilderij van uw paard of pony.Volledig handgeschilderd (dus geen print of iets dergelijks).Olieverf op canvas.
U mailt of stuurt ons een foto van uw paard of pony en wij gaan voor u aan de slag.We kunnen de achtergrond en compositie veranderen,kleuren aanpassen etc.Dus allerelei verbetereingen kunnen we aanbrengen op het schilderij.We kunnen ook paarden van verschillende foto's samen schilderen op het doek. Alle afmetingen zijn mogelijk of het nu gaat om een klein schilderij of een schilderij van 2x2meter.
Kijk snel op onze website: www.artdelivery.nl

Deze advertentie is geplaatst op 1-5-2007 en is 1016 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ArtDelivery
E-mail: info@artdelivery.nl
Homepage URL: www.artdelivery.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl