Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Boek Paarden begrijpen/beter opvoeden B. Schoning nieuw!

Korte omschrijving:

TK prachtig nieuw boek over lichaamstaal/gedragsproblemen/opvoedingtips/communicatie en training gehoorzaam paard. Schrijver: Dr. Barbera Schoning. Modern boek, nieuwprijs 26,95 excl. verzenden bij BOL.com, Prijs van dit boek 21,50 INCL. verzenden

Uitgebreide omschrijving:

boek

Voor 21,50 euro INCL. verzenden is dit mooie boek met veel kleurenfoto's en praktijkvoorbeelden voor jou! Snelle verzending!

omschrijving:
De lichaamstaal van uw paard beter begrijpen - gedragsproblemen voorkomen - de juiste leerstrategieën kiezen.
Wilt u ook dat uw paard bij het leiden netjes naast u loopt, bij het hoeven uitkrabben vrijwillig zijn hoeven optilt en bij het wassen stil blijft staan? Opdat de relatie tussen paard en mens probleemloos en ontspannen verloopt, is een goede communicatie nodig. Paarden moeten dan ook leren communiceren, begrijpen en gehoorzamen. Maar hoe leren paarden? Pas als we die vraag kunnen beantwoorden, kunnen we met de opvoeding en de training beginnen. In dit boek vindt u veel opvoedingstips en duidelijke leerstrategieën volgens de nieuwste inzichten van de gedragswetenschap, die eenvoudig in de praktijk kunnen worden gebracht. Of het nu gaat om een veulen, een rijpaard met gedragsproblemen of een slecht opgevoed paard, met dit boek begint een nieuwe relatie tussen mens en dier.




Deze advertentie is geplaatst op 26-4-2007 en is 436 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Dream
E-mail: tizra32@hotmail.com
Land: Nederland

boek
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl