Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: uniek arrangement in Drenthe voor paard en eigenaar

Korte omschrijving:

Uniek in Drenthe! Prachtig gelegen boerderij net buiten dorp Vries biedt paardeneigenaren in privé sfeer klein gastenverblijf met luxe accommodatie voor paard en ruiter. Vries en omgeving staat bekend als de plek voor lange buitenritten te paard of voor lange wandeltochten door prachtige natuurgebieden.

Uitgebreide omschrijving:

skyline Hoeve de Nieuwe Stukken

Uniek in Drenthe! Prachtig gelegen boerderij net buiten dorp Vries biedt paardeneigenaren in privé sfeer luxe accommodatie voor paard en ruiter.

Vries en omgeving staat bekend als de plek voor lange buitenritten te paard of voor lange wandeltochten door prachtige natuurgebieden.

Ons kleine maar luxe en smaakvol ingericht apart gastenverblijf (met groot 2 persoonsbed en eventueel kid op de kleine slaapzolder) willen we voor paardenliefhebbers en natuurmensen beschikbaar stellen.

Zowel voor meegenomen paard als eigenaar een volledig pension.
Verblijf met eigen terras met uitzicht over vijver en weilanden met paarden. Het verblijf biedt voldoende privacy en staat los van onze boerderij. In gastenverblijf aanwezig: Senseo apparaat met koffiepads, waterkoker + theesoorten, koelkast, magnetron, CD speler, video en DVD films op aanvraag. Linnengoed is inbegrepen. Zelfs de verzorgingsproducten voor huid en haar zijn aanwezig.

Wat mogen wij aanbieden:
Prima ontbijtje met o.a. eitjes van eigen kippen. Lunchpakketje en drinken mee voor de lange bosrit. S'avonds aanschuiven voor een uitstekende maaltijd (wensen zijn te bespreken)

Voor het paard een riante paardenbox) onbeperkt hooi. basisbrok en weidegang ( in principe bij onze eigen vier paarden of naast gelegen weiland)

€60,- per nacht volpension voor paard en baas: aankomt na 17.00 uur, diner en overnachting, ontbijt en lunch. Vertrek vóór 17.00 uur.

€100,- per persoon inclusief paard. Weekend arrangement
aankomst vrijdagavond na 17.00 tot zondagmiddag uiterlijk 17.00 uur : 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2 x lunch en 1 keer diner. platte gronden van men en ruiterroutes in Drenthe worden u aangeboden. (tijdens feestdagen € 125,-)

meer foto's op aanvraag.

U hoeft bij wijze van spreken alleen maar uw paard, cap en rijlaarzen mee te nemen...

Informeer Edith Meeuwis
06 55394530

Deze advertentie is geplaatst op 24-4-2007 en is 1449 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Gerry Kremer
E-mail: e.meeuwis@digihuis.nl
Telefoon 1: 0592 580113
Straat en nummer: Groningerstraat 28
Postcode: 9481 AT
Woonplaats: Vries
Land: Nederland

skyline Hoeve de Nieuwe Stukken
onze Fries merrie Diane
onze IJslandse Kvedja
paardentrots van ons
 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl