Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Balimo® 3D bewegingskruk aanbevolen door Linda Tellington Jones

Korte omschrijving:

De Balimo® is een 3-dimensionale bewegingskruk die de souplesse in het bekken bevorderd en zorgt voor een versterkte rug met een onafhankelijke zit en is sinds begin dit jaar ook in België verkrijgbaar.

Uitgebreide omschrijving:

Tijdens de Equitana, Europa's grootste overdekte paardenevenement, konden bezoekers in hal 1 kennis maken met de Balimo® en onder begeleiding van o.a. Eckart Meyners de Balimo® uitproberen. Onder het publiek bevond zich ook Linda Tellington Jones. Wie? Ja! Linda Tellington Jones, de vrouw die Tteam als holistische behandelmethode ontwikkelde om paarden en andere dieren te trainen. Linda is razend enthousiast over de innovatieve bewegingskruk Balimo®. Ze beaamde het belang van een soepel bekken en een gebalanceerde ruiter als onderdeel om een partnership met je paard te creëren. Met veel plezier demonstreerde Linda de Balimo® op haar eigen stand.

Dit vernuftige krukje biedt ongekende mogelijkheden om je balans ter (her)vinden en te optimaliseren. Je kunt de Balimo® gebruikten als bureaustoel, aan de eettafel, tijdens het tv kijken of je gaat er dagelijks mee oefenen om je lichaam soepel en in balans te brengen. Recent onderzoek in Keulen heeft verrassende resultaten opgeleverd. Medewerkers kregen gedurende 1 maand een Balimo® tot hun beschikking waar men dagelijks 15 minuten lang oefeningen mee deed. Research toonde aan dat de soeplesse en bewegingsvrijheid in heup en bekken met 25% was toegenomen. De spieren in het bekken waren met 30% versterkt wat resulteert in een sterkere rug.

De voordelen voor ruiters zijn enorm; een verbeterde balans, onafhankelijke zit en je paard zal je dankbaar zijn.

Is je interesse gewekt en wil je graag nader kennis maken met de Balimo en deze uitproberen? Kijk dan op www.balimo.be voor meer informatie.

Deze advertentie is geplaatst op 29-3-2007 en is 1265 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: pleasuregaits
E-mail: sandra@pleasuregaits.com
Homepage URL: www.pleasuregaits.com
Telefoon 1: +32 11 666 158
Straat en nummer: Kamertstraat 20
Postcode: b3940
Woonplaats: Hechtel
Land: België


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl