Foto-Album

Foto-Album

Jauke @ de poedertoren 17-05-2009

Door Amable, 8-6-2009.1406 keer bekeken.

Foto's van de vrijheidsdressuur show met Jauke en Daniƫlle tijdens demodag van de Poedertoren.


17 mei, de Balingehof lesdag! En... Daan zou Daan niet zijn als ze niet dubbel plande... Ook de demodag van de Poedertoren! Dus gevraagd om laat ingepland te worden zodat we toch konden komen en daar is gelukkig rekening mee gehouden!
We waren om 17.15 ingepland, dat konden we dus ruim halen, had zelfs wel al eerder gemogen, maar doordat eea uitliep waren we uiteindelijk pas om 18.00 uur aan de beurt. Helaas was het meerendeel van het publiek tussen 16.30 en 17.00 uur al naar huis aan het gaan, dus toen we eigenlijk mochten was er nog maar een handje vol publiek. Linda had zelfs al voorgesteld om de demo maar niet te doen maar ik wist dat er een aantal mensen speciaal voor ons gebleven waren. En ja, helemaal daar naar toe en dan echt niets doen is toch wel heel zuur, er zaten tenslotte nog mensen dus; Gaan met die banaan!
Vervolgens geeft de demo direct voor ons ook nog eens een prima staaltje vd weg... Paardje maakt op "the Rose" van ... geen idee... mooie complimenten, spaanse passen, gaat liggen, zitten en steigert heel netjes. Toen zag ik het al helemaal niet meer zitten, wat kon ik, na zoveel hele goeie mensen (allemaal NHers) nog toevoegen?! Daarbij, Jauke zou vast niet heel fanatiek zijn want ja, 's ochtends nog tijdens de Balingehof lesdag les gereden...
Ik had me geen zorgen hoeven maken, Jauke was bloed fanatiek. Hij sprong, danste en speelde, daagde me uit en verleidde z'n publiek. Je zag mensen langs de kant met blije gezichten kijken en ik was weer eens zo trots op mijn kanjer. Hij deed het ook weer zo perfect, bij binnenkomst direct een plekje zoeken, neer ploffen en netjes op me wachten, zitten, overeind en spel! Soms was hij zo druk dat de oefeningentjes niet meer goed uit de verf kwamen, maar dat was hem vergeven, zijn steigers maakte alles weer goed!
De bak was zwaar, voor mij te zwaar, maar Jauke heeft het volgens mij niet gemerkt. Ik was dus ook echt kapot naderhand, maar het was zo heerlijk om met zoveel energie te mogen spelen! Ja, super gewoon! Jammer dat er maar zo weinig getuigen waren...
Voor die mensen die het jammer vinden dat ze het gemist hebben, er zijn gelukkig veel foto's van! :D

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Liggen
Zitten
ADHD
Nog meer ADHD
schudden
flemen
compliment
Compliment 2
Buigen
Knielen
kruipen
Steigersprong
ADHD Sprong
ADHD galop
En vlieg!
inbuigen
inbuigen
Steigeren
Kus
Spaanse pas
opstijgen
Spaanse pas
buigen
   


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl