Foto-Album

Foto-Album

Flying Druppel

Door Els Kleverlaan, 23-4-2009.2327 keer bekeken.

Willem is Eddy te slim af!


Omdat Eddy er zelf over schrijft op het forum....
Omdat wij zelf niet goed met onze Willem overweg kunnen, heb ik hem twee maal naar België verhuisd voor een vakantie, in de hoop dat Eddy me op Willem zou kunnen leren rijden.
Willem is een fjord. Hij is niet op een goede manier beleerd en daardoor zeer wantrouwig, maar heeft ook een zeer eigen wil. Als Willem iets niet wil dan gebeurd het ook niet.
De eerste maal dat Willem in België stond was in de winter van eind 2007. Hij is er toen 8 weken geweest. Eddy kon de eerste dag al op hem rijden. Willem verrastte hem echter op een gegeven moment in de round-penn waarna Eddy in het stof (blubber) beet. Ik ben in die tijd twee x in de week naar België gereden en heb ook op Willem gereden. Hij heeft me er in die tijd één maal afgegooid.
Toen hij uiteindelijk weer thuis kwam, zakte de de moed mij weer in de schoenen en durfde ik niet meer op te stappen.
Daarom zijn we in de zomer 2008 met de paarden op vakantie gegaan naar de Poedertoren en hebben daar iedere dag onder leiding van Eddy gereden. Dat verslag staat elders in de fotoseries.
Eddy is in die tijd ook weer één keer door Willem in het ootje genomen en in het zand van de bak beland, daar gaat deze fotoserie over.
Na zijn val is hij weer opgestapt, waarna Willem gewoon alles deed wat hem werd gevraagd.
Zelf zou ik graag een trainer als Eddy in de buurt hebben. Ik ben het niet altijd eens met wat hij schrijft en doet, maar hij kan wel onwijs goed met paarden overweg en is de enige die tot nu toe met onze Willem door de bocht kon.
Els.

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Willem en Eddy







   


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl