Foto-Album

Foto-Album

hoe in te delen weiland?

Door Daisy Buunk, 12-2-2009.1641 keer bekeken.


De wei waar mijn paard staat is dusdanig slecht dat ik het wil bij/inzaaien, maar ik zit ook een beetje met de indeling van de wei!
De wei is 85 meter lang en 27 meter breed met als enige in en uitgang in de lengte vlak naast een hoek en de wei is een rechthoek zie plaatje maar bij de ingang is alles kapot gelopen zo erg dat ik er tot mijn laarzen niet meer goed doorkan, en het is de enige in en uitgang!
Het probleem is ook dat ze nu nog even alleen staat (ben in onderhandeling voor een maatje) en de rest van de paarden die er zijn aan de kant van de ingang staan en ik haar ook de kans wil geven om daar mee te kunnen neuzen over het draad vooral in de wintermaanden (meer verveling) moet de winterwei in contact staan met de wei ernaast en ook redelijk voor in bij de ingang.
Wie heeft er ideeën om de wei zo leuk en goed mogelijk in te richten ps. het is niet mijn eigendom en kan dus geen grote veranderingen doorvoeren!
En om haar in de winter de hele wei te geven is geen optie ze loopt alles stuk het is een heel druk paardje altijd door de wei aan het racen!

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 








Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl