Foto-Album

Foto-Album

Sieta in de kliniek

Door Sieta, 3-6-2008.741 keer bekeken.

Foto's van Sieta in de kliniek naar aanleiding van mijn topic op het forum, eerste twee foto's zijn van zaterdag toen ik haar vond en verplaatsing naar de isolatiestal, de rest is van vandaag (dinsdag) nog steeds in de isolatie.


Zaterdag vond ik haar doodziek op de stalvloer, ik dwong haar op te staan maar was de stal nog niet uit of ze lag alweer Je kunt op de muur de diarreevlekken zien, en dit viel nog mee! De tweede foto is van 3-4 uur later, toen ze net aan het infuus stond. Ze kon zichzelf nog net overeind houden. Zodra ik de stal uitging, lag ze weer.
Daarna kon ik een paar dagen geen foto's maken. Zondag was de slechtse dag, toen dacht eigenlijk iedereen dat ze de nacht niet meer door zou komen.
Gister zag ik voor het eerst wat verbetering, vandaag was het wéér beter. Kan voor het eerst zeggen dat ze echt goed gegeten heeft, helaas doet ze dat nu alleen nog als ik er ben. Hopelijk gaat het beter met haar eigen voer.
In plaats van een beetje in de verte staren kíjkt ze nu weer uit haar ogen.
De foto's zijn niet van erg goede kwaliteit omdat ze met mijn telefoon genomen zijn en het érg warm en vochtig was waardoor de lens steeds besloeg.

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

zaterdagmiddag
zaterdagavond
vandaag
vandaag
vandaag
vandaag
vandaag
vandaag
vandaag



     


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl