Foto-Album

Foto-Album

Vreselijk! Niet voor gevoelige kijkers...

Door Ilse Bartholomeeusen, 23-10-2007.995 keer bekeken.

Verleden zaterdag kwam ik op een finca aan en trof dit arme paard en ezel aan. Mijn hart brak ....


Toen ik vroeg achter het paard kreeg ik dit antwoord van de dochter van de eigenaar: "mijn vader heeft dat paard zo gekocht, chronisch bevangen, mij lijkt hij nu gelukkiger en hij "loopt" meer rond als vroeger, ik denk dat hij minder pijn heeft als vroeger, hij dekt zelfs de merries".
Toen zei ik van ok excuseer maar met die hoeven kan hij gewoon niet lopen en die positie is typisch hoefbevangen en dat paard heeft wel degelijk pijn, ok chronisch bevangen maar je kan toch iets aan die hoeven laten doen zodat hij zo comfortabel mogelijk komt te staan!! Dochter: "Nee hoor dat moet je zo laten, daar is niets meer aan te doen". Was zelfs een dierenarts aanwezig en die zei net hetzelfde: "afblijven, is niets meer aan te doen".
Over de ezel werd niet eens gesproken...
Enfin ik zat ook een beetje in een delicate situatie daar de eigenaar ook de eigenaar van de stierenring is waar ik ´s zondags werk en je moet hier goed oppassen wat je zegt maar heb stiekem foto´s genomen en jongens, gene paniek, delicate situatie of niet voor mij, ik heb de dierenbescherming gebeld want dit kon ik gewoonweg niet zo laten!! Ik vind dit gewoonweg schandalig !!
Kan dit ooit goedkomen?? Zoals jullie zien is het linkervoorbeen al helemaal misvormd...

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Caballo 1
Caballo 2
Caballo 3
Caballo 4
Caballo 5
Ezel 1
Ezel 2
     


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl