Foto-Album

Foto-Album

Hoefjes-training in Durbuy!

Door Nele, 28-8-2007.1029 keer bekeken.

Brokkelsteenpaden om U tegen te zeggen, dé uitdaging voor NB-paardenvoetjes ...en verder: picknicken bovenop de dolmen, sprintjes trekken over hectarengrote weilanden en samen happy zijn :-)


Mijn ingrediënten voor een zaaaalige 6uurse wandeltocht over de Ardense bodem: 2 super vriendinnen, 2 super paardenschatties, 2 halstertouwkes (voor de paardjes inderdaad, de vriendinnen worden in toom gehouden met stang en trens hihi :-)), 2 leadropes, 2 paar hoefschoentjes, een hoevenkrabberke,... en toch misschien in't vervolg wel een regenjasje :-S want de buien in Wéris zijn..eh... niet zo mals... drup drup :-)
De omgeving van Wéris bij Durbuy is MEGA! Ik was er voor mijn opleiding paardenshiatsu en heb er ineens een paar daagjes aan geplakt om eens te kijken hoe ver mijn rakkers kwamen over de veeleisende bodem. Hoefschoenen meegenomen voor de zware stukken (met dank aan Jan Seykens voor het lenen!!! :-) @ Jan: Ik ben wel blij dat ik ze fluo-roze heb geschilderd, want Oradjah was er onderweg één kwijt :-) hihi). Ging super allemaal, zeker als je beseft dat Oradjah 8 maanden geleden nog op ijzers stond, en bij mij als adoptiepaardje is terechtgekomen met 'klinische hoefkatrolontsteking'. Nu hebben we dus samen een wandeling van 6 uur gemaakt over een soms duivelse brokkelbodem :-)
Stafkaart aanschaffen en allen daarheen!! ;-)
Nele

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Et c'est parti pour le choc!
Bij de Dolmen van Wéris...
Jippie!!! Crossweide in zicht!!!
Loss geht's...
Oradjah loopt netjes mee...
In galop... zonder kop :-)
Zuidelijke dolmen...
King Oradjah...
Tijd voor picknick...
...en lossen...
Druk in gesprek...
       


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl