Foto-Album

Foto-Album

Wandeling met Queenie, Maia, Beereke, en de mensjes ikke, isold

Door Eva Saegerman, 11-3-2007.667 keer bekeken.

vandaag schitterend lenteweer! Vandaag dezelfde toer gewandeld met onze paardjes dan gisteren maar dan nog een extra toerke er bij, zodat we 2u weg waren.


Het extra toerke was een belevenis: voorbij de zondagmarkt, behalve veel volk, ook veel kraampjes, muziek, terasjes en verkeer, loslopende kinderen, enz Het was de eerste keer dat we dit toerke er bij gedaan hebben en kwamen op een boerderij een tiental kalfjes tegen, in een soort kustoffen iglo met een vierkante meter 'uitloop' met stro. Vreemd! Daar snoof Queenie de geurtjes op en werd iets onrustiger maar ze bleef zo mooi naast me lopen! Deze keer ben ik naast Queenie mee gaan wandelen, omdat ik niet zo veel zin had om te rijden, en om het leiden een beetje te trainen. geen enkele keer is Queenie voor me uitgelopen, maar ze liep steeds netjes voor me. Onderweg ook gecklickerd op hoofd laag in stap. Toen we voorbij de koeien kwamen hielp dit, want ik kreeg haar aandacht weer bij me toen ik hoofd laag vroeg in stap! En de markt, dat deed hen weinig! isolde reed, bitloos uiteraard, met Maia, en zie hoe relaxt!
Zes maand geleden reed Isolde voor de eerste keer, na twee jaar, terug op Maia. Maia was zo heel erg schrikachtig en niet te houden, een gaanderke dus, dat Isolde zelf niet meer durfde op te stappen (luktte vaak zelfs niet gezien Maia nooit bleef stilstaan). In Sept heb ik haar overhaald bitloos te proberen en sindsdien gaat het van goed naar beter, naar best ;-)
Zoals vandaag, zes maand later, een wandeling van 2 uur, op stap en af en toe een drafje er bij. Dat galopje dat hoeft niet voor ons, niet nu... Nu genieten we er van weer samen in de zon te kunnen genieten, van de rust van de natuur en de gelukkige paardjes rondom ons.

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 










 


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl