Foto-Album

Foto-Album

Zo wonen mijn ponies

Door Edith Hartog, 3-3-2007.2685 keer bekeken.

Toen wij in 2003 dit huis kochten ging voor mij een langgekoesterde droom in vervulling. Een eigen paard! Dat zijn er inmiddels dus vier geworden...


In april 2004 kwam mijn eerste paard, ik had nog niks voor elkaar, geen hekken of stal of wat dan ook. Dus werd Sidney gewoon maar op het erf gezet met een hek voor de oprit. Een paar dagen later kwam er een pony bij om haar gezelschap te houden en begonnen we ook maar met wat af te hekken. Ik heb met het oog op huisvesting en voeding veel aan deze website gehad (ik had echt geen klap verstand van paardenhouden).
Inmiddels lopen er twee haflingers en twee shetlanders op ons erf. Ik vind de huidige situatie nog niet ideaal maar van de zomer kan ik een stuk land erbij huren wat achter ons huis ligt. Jammer genoeg zijn de verhuurders er niet blij mee wanneer het grasland wordt vertrapt in de winter dus moeten we het zo maar een beetje uitzingen.
Eind vorig jaar is er achter de zandbak een betonnen plaat gekomen, daar worden ze nu gevoerd en ze staan er eigenlijk altijd als het zo nat en drassig is.

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

foto1
foto3
foto2
foto4
foto5
foto6
foto7
foto8
foto9
 

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De plek waar deze fotoserie is gemaakt, is gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Algemeen
Mooie rij-omgeving
Eetgelegenheid bereikbaar te paard
Overnachtingsplek
Hier woon ik en/of mijn paard

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl