Foto-Album

Foto-Album

Don en Germany

Door Piet, 2-1-2014.573 keer bekeken.

Don heeft weer een nieuwe onderdaan/vriend. Echt een reus. Ik denk zeker 20 cm meer schofthoogte dan Don en kan fantastisch mooi lopen! Even 5 minuten een draadje ertussen, beetje gepiep, maar geen enkel probleem, dus lekker bij elkaar gelaten. Meteen ook maar even de voeten verzorgd Het is wel heel vreemd, 2 schimmels ipv mijn bruintje... Maar ik ben er heel blij mee want een paard alleen is he-le-maal niks.


Don heeft weer een nieuwe onderdaan/vriend. Echt een reus. Ik denk zeker 20 cm meer schofthoogte dan Don en kan fantastisch mooi lopen! Even 5 minuten een draadje ertussen, beetje gepiep, maar geen enkel probleem, dus lekker bij elkaar gelaten. Meteen ook maar even de voeten verzorgd. Het is wel heel vreemd, 2 schimmels ipv mijn bruintje... Maar ik ben er heel blij mee want een paard alleen is he-le-maal niks.
Het is niet mijn paard, hij is van een Vlaamse jongeman, springruiter, die bezig is zich te ontwikkelen tot professioneel bekapper. Germany,ik ga hem wel Jerry noemen :-) heeft nooit ijzers gehad en stond apathisch te worden in zijn stal met bloedwormen en te weinig rode bloedlichaampjes en ging steeds meer luchtzuigen. Duidelijk was wel vandaag dat het naar binnen gekeerde in een keer weg was, bokkend, scheten latend en met oneindige galopsprongen of een geweldig mooie zwevende draf verkende hij de uiterste grens van mijn weitjes. Ook werd kennis gemaakt met de paarden van de buren en volgens mij vind hij het in Koewacht keigoe...

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 




   


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl