Foto-Album

Foto-Album

Nieuwe huisgenote

Door Jet van Gulik, 12-6-2013.586 keer bekeken.

Naast paarden en honden... een foeilelijke kip heeft ons uitgezocht als haar mensen! Welkom Annabel!


Ik wil jullie graag deelgenoot maken van onze nieuwe huisgenote Annabel.
Ren? heeft, lezend in zijn schommelstoel in het Oosterpark op de Bangert, kennis gemaakt met een foeilelijke vies witte, voormalige Barnevelder legkip van buurman, die ons de afgelopen vijf jaar met haar vriendin van heerlijke verse eieren heeft voorzien. Annabel en haar inmiddels door een buurhond vermoorde vriendinnetje, zijn veertien dagen geleden vrij gelaten in zijn moestuin om op pensioen te gaan (niet in de kippensoep dit jaar, Buurman wordt ook ouder en milder), maar de erfafscheiding naar ons Oosterpark was aanlokkelijk en zowel ons Westeinde als het Oosterpark op de Bangert genieten Annabelle d'r voorkeur.
En ja hoor, ze legt weer! Maar we moeten wel zoeken.
Ze gaat inmiddels op stok naast de achterdeur op het Westeinde. In een boompje! Maar sinds deze middag heeft ze besloten zich in de keuken, tussen de koelkast en een windbuks van een andere buurman die wacht op revisie door Ren?, bovenop Joor z'n sloffen, naast Jet d'r paardenboots, te ruste te leggen?
Bel reageert op haar naam - vooral als Ren? zich met haar moeit - en vooralsnog doen twee bejaarde Old English Mastiffs of neus aan snavel, of een slowmotion jacht-drafje (de verkeerde kant op). De scharrelhanen die denken even langs te kunnen scharrelen worden effici?nt door Bel weggejaagd en Ekster-pesten kan ze als de beste.
Laten we haar binnen vannacht of...
dag,
jet van gulik

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Annabel verovert binnen...
Bel zoekt een plekje
gevonden?
   


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl