Foto-Album

Foto-Album

Tony - huidprobleem???

Door Katrien Imbrechts, 1-11-2011.993 keer bekeken.

duidelijke foto's trekken was niet makkelijk, ik hoop met deze paar een beeld te kunnen geven en veel meer hoop ik dat iemand van jullie een idee heeft wat dit is?


ons Tony'ke, ik weet niet goed raad, heb zo te doen met het manneke, want hij schuurt zich met momenten bijna een ongeluk.
Het is dit voorjaar begonnen, hij is nu 4 jaar oud... had altijd mooie dubbele manen tot hij begon te schuren... ook aan zijn staart.
Diagnose 'seme' werd gesteld, hij kreeg een dekentje (zie avatar) en schuurde veel minder, ik haat dat deken, maar als het hem van zijn jeuk afhelpt, dan moet het maar zo. Ik heb na een paar dagen zijn manen "bros" geschoren, dan kon ik tot op zijn huid de schilfers uitborstelen en de wondjes verzorgen, hij had enkel nog zijn maantop, daaraan kon hij nog schuren en daar schiet nu ook amper nog iets van over. Sedert een tweetal weken is zijn dekentje uit, kan hij toch weer vrijër bewegen. Vandaag zie ik dit... schilfers (en korsten) in zijn oortjes, op zijn schouder, zijn hoofd... ik kan niet geloven dat dit nog iets te maken heeft met seme ?? stel mij dadelijk de vraag of hij niet iets heel anders mankeert, mijn kleintje. Als ik in de buurt kom van zo'n plek, irriteert het hem duidelijk, het jeukt volgens mij. Ik wil nog eens een veearts laten kijken naar hem, misschien bloed prikken? maar ik wou eerst via deze weg eens polsen of iemand soortgelijke ervaring heeft en me wat raad kan geven. Alvast erg bedankt, Katrien & Tony

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

14 juni 2011
1 november 2011
close-up
zijn oortje
oortje nog dichterbij


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl