Foto-Album

Foto-Album

Kiekjes van kliekjes

Door Anja Seijn, 5-6-2010.785 keer bekeken.

Schorsingssysteem is volstrekt willekeurig en manipuleerbaar


"Geef het volk brood en spelen" .......
Een kleine greep uit een aantal "stijlloos" berichten. Wat blijkt? Inderdaad kliekjes, inderdaad geen objectief systeem ... Het ons kent ons gehalte is behoorlijk, gelederen die zich sluiten. Visie en idealen worden overboord gegooid. Het gedachtegoed wordt eventjes in de koelkast gezet. Meten met diverse maten, volstrekt willekeurig en absoluut NIET zuiver!
Ik merk dat ik er nog altijd "stijlloos"stemmen bij krijg. Met andere woorden: we hebben de misdadiger opgehangen, hij is (mond)dood gemaakt, maar weet je wat we schieten hem ook nog eens voor de zekerheid dood ... Geef het volk brood en spelen. Wat een prachtig voorbeeld van "natte apen"! Kortzichtigheid in zijn ultieme vorm.
Al weken krijg ik e-mailtjes van mensen die mij waarschuwen voor het Belgische enfant terrible ... ik moest me er maar van distantiƫren, anders kwam ik alleen te staan ... Hoe bedoel je roddel en achterklap? Bij deze het verzoek dit soort mailtjes te staken! Ik sta voor mijn principes, mijn paarden te allen tijde ijzervrij, het gehele paard!!!! Ik heb meer respect voor een traditionele ruiter die rijdt met alle toeters en bellen dan voor iemand die regelmatig hier komt, de kennis heeft kunnen vergaren en er dan alsnog voor kiest hang- en sluitwerk te gebruiken. Dat is mijn punt! Weten wat je doet en daar blijkbaar maling aan hebben om vervolgens door iedereen als "slachtoffer" gezien te worden. Don't shoot the messenger!

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

Gij zult niet oordelen
Foto 2
Foto 3
   


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.hoefnatuurlijk.nl